vrijdag 13 oktober 2017

Thema: Mmm, lekkere groenten (Berenklas)

In de Berenklas werkten we twee weken rond groenten. Vooraleer we naar de markt gingen om groenten te kopen, maakten we een boodschappenlijstje. Daarna gingen we met z'n allen naar de markt. We hadden een heleboel groenten mee! Deze gekochte groenten bekeken we nauwkeurig, we bespraken de geur en mochten heel wat groenten proeven. We mochten bijvoorbeeld proeven van boontjes, bloemkool, tomaat, sla, paprika, champignons, wortels enzoverder. We hebben groenten mogen stoven, schillen, koken en snijden. Op het einde van het thema maakten we groentesoep. Het afval van de groenten gooiden we niet weg, maar gaven we aan de kippen en het konijn. 
Klik op de foto om mee te genieten van onze gezonde twee weken.

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB