maandag 26 juni 2017

Naar de kinderboerderij Van Clé in Marke

Vandaag mochten we met de kikkerklas een bezoek brengen aan de kinderboerderij te Marke.
We kregen dit als geschenk van het oudercomité omdat onze klas het meeste ontbijtpaketten verkocht
waarvoor onze dank!
We startten onze dag met het bakken van een lichtbruin boerebroodje waarvoor we onze sterkste spieren moesten gebruiken.
Terwijl ons broodje aan het rijzen was konden we een tussendoortje eten en wat spelen op het leuke speelplein. Daarna werden de broodjes in de oven gebracht en maakten we kennis met de dieren op de boerderij. Er volgde een picknick aan de tafels bij de speeltuin en om 13 u startten we met het leuke cluedospel op de boerderij. We werden in 2 groepen verdeeld en moesten allerlei leuke opdrachten uitvoeren op de boerderij. Tussendoor was er even pauze en kregen we een lekkere appel om te eten. De dag werd afgesloten met een gezamelijke opdracht en we kregen elk ons broodje mee naar huis. Dank je wel voor deze superleuke dag!
https://goo.gl/photos/iMKq1ZCu6PR4jTqXA

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive