donderdag 18 mei 2017

Baby Flo, het zusje van Emme, kwam op bezoek! (Bijtjesklas)

Wat leuk! De mama van Emme kwam gisteren met baby Flo naar onze klas om Flo een groentepapje te geven. Wat at deze kleine meid heel flink in al die drukte. We mochten haar ook eens van heel dichtbij bewonderen. Na het eten was het tijd voor een verse luier. Ook tijdens het verversen was Flo heel flink. De mama van Emme vertelde ons hoe we konden zien aan de luier of Flo al dan niet geplast heeft. Zusje Emme toonde hoe ze haar mama helpt tijdens het verversen van haar zusje. Het was mooi om te zien hoe trots Emme was met haar zusje. 
Als kers op de taart, mochten sommige deze flinke baby eens vasthouden. 
Dank u wel, mama van Emme en Flo, voor het bezoek in onze klas! 
We waren heel enthousiast en vonden het super leuk en boeiend!
Klik op de foto om meer foto's te zien.


0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive