vrijdag 19 mei 2017

Baby Camille, het zusje van Juliette kwam vandaag op bezoek! (Bijtjesklas)

Joepie! Vandaag kwam er opnieuw een lieve mama langs met haar baby'tje. Camille was super flink in de klas! Met haar mooi blauwe oogjes keek ze heel goed rond in onze klas. Na het zingen van ons liedje en het opzeggen van ons versje, begon ze te lachen! Juliette toonde trots aan ons hoe ze haar mama helpt met het verversen van haar zusje. Na het verversen, lag Camille eventjes op haar buikje. We mochten eventjes aan haar kleine handjes en voetjes voelen. Het babybezoek was voor alle Bijtjes een hele leuke ervaring! Dank u wel aan de mama van Juliette en Camille! Klik op de foto om meer foto's te zien.

0 reacties :

MOEDERDAGPAKKET: online bestelling.

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB