donderdag 6 april 2017

Thema: Jules vier Pasen in de lente! (Bijtjesklas)

Tijdens dat thema proefden we van allerlei soorten eitjes. Wat vonden we dat lekker! Maar niet alle eitjes zijn om op te eten! Zo hadden we in klas ook kikkereitjes, waar er af en toe een kikkervisje uit kwam. We vonden dat heel erg spectaculair. Hopelijk zijn onze kikkervisjes na de paasvakantie al kikkertjes geworden. We hebben ook sla, radijsjes, bloempjes en peterselie gezaaid. Daarnaast leerden we ook wat meer over de kip, knutselden we een paasmandje, versierden we een ei met eierschaaltjes, leerden we een liedje over de paasklokken enzoverder. Ben je benieuwd naar wat we nog allemaal deden? Klik dan op deze foto.

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive