donderdag 6 april 2017

Thema: Jules vier Pasen in de lente! (Bijtjesklas)

Tijdens dat thema proefden we van allerlei soorten eitjes. Wat vonden we dat lekker! Maar niet alle eitjes zijn om op te eten! Zo hadden we in klas ook kikkereitjes, waar er af en toe een kikkervisje uit kwam. We vonden dat heel erg spectaculair. Hopelijk zijn onze kikkervisjes na de paasvakantie al kikkertjes geworden. We hebben ook sla, radijsjes, bloempjes en peterselie gezaaid. Daarnaast leerden we ook wat meer over de kip, knutselden we een paasmandje, versierden we een ei met eierschaaltjes, leerden we een liedje over de paasklokken enzoverder. Ben je benieuwd naar wat we nog allemaal deden? Klik dan op deze foto.

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB