maandag 13 maart 2017

Zeeklas dag 1Onze eerste dag zit erop. Het was fantastisch. Het zonnetje was van de partij. We konden nog niet onmiddellijk in onze kamers dus trokken we er maar op uit voor een eerste verkenning. We stapten door een mooi natuurgebied. De vogeltjes floten ons welkom. In de namiddag hadden we wat tijd om te spelen op het speelterrein van het Reigersnest. Daarna trokken we welgezind naar het strand. Daar konden we naar hartenlust stoeien in het zand. En ja... onvermijdelijk.... de roep van het water was voor enkelen toch te sterk zodat sommigen met natte voetjes naar ons nestje moesten wandelen;
Na een stevig avondmaal trokken we er met de zaklamp op uit. In het donker wandelden we naar het strand en bewonderden we het nachtelijke uitzicht van het strand met de vele flikkerende lichtjes en de fonkelende sterren aan de hemel. Nu slapen onze kindjes reeds als roosjes.
Een geslaagde dag !

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Brieven ouders

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB