dinsdag 14 maart 2017

Na een rustige nacht stonden we weer paraat om er meteen in te vliegen. Na een stevig ontbijt trokken we met de kusttram naar het Duinenhuis. Daar stonden 5 gidsen klaar  om ons onder te dompelen in de wereld van strand en zee. We leerden schelpjes en zeediertjes kennen en van alles over hun boeiende zeeleven. In de namiddag trokken we welgemutst naar de dijk om ons uit te leven  op de go-carts. Sommigen hebben nog een lange weg af te leggen om hun rijbewijs te halen maar dat kon de pret niet bederven. Als je denkt dat we na een uur crossen al afgemat waren, heb je het verkeerd voor. Piraten van het oudercomit√© kwamen op bezoek met een schatkaart. Met hun zaklamp in de aanslag verzamelden de leerlingen stukje voor stukje deeltjes van de schatkaart. Toen alle puzzelstukjes samenvielen, konden ze gaan graven in het zand op zoek naar de schat. De meeste schatkisten werden bovengehaald maar een drietal schatkisten zullen waarschijnlijk voor eeuwig hun graf vinden in het zand van het Reigersnest. Een heel leuke dag !!

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB