dinsdag 31 januari 2017

Maquette 'De trein'

Vrijdag gingen we op bezoek in het station. Deze week leerden we al heel wat over de trein. Dat komt omdat we meedoen aan een wedstrijd van Infrabel. Wie de leukste affiche maakt, wint een keitoffe prijs. Je affiche moet sensibiliseren, want de beste affiches zullen gebruikt worden in een echte mediacampagne!

Wij kozen ervoor om een foto te maken met als slogan: "Stoppen aan de overweg, da's kinderspel!"
We knutselden vanalles en nog wat: treinen (locomotieven en wagons), auto's van wc-rolletjes/lego/clics, bomen, struiken, een echte spoorweg van hagelslag en friscostokjes, we schilderden de ondergrond, we knutselden een station met een perron, ... Na al dat knutselwerk plaatsten we alles samen. Tijd voor de fotoshoot! We namen superveel foto's, zodat we er achteraf de beste konden uitkiezen.

Twee dagen lang hebben we er een hele namiddag aan gewerkt... Maar het resultaat mag er zijn! We zijn heel fier op onze maquette en onze leuke foto's! Kijk maar eens mee...


0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB