donderdag 12 januari 2017

ijsglibberen

Vandaag trokken we met de oudste kleuters richting schaatsbaan Finlandia in Gullegem om te ijsglibberen. Goed ingepakt tegen de kou en met het nodige materiaal begaven we ons op glad ijs. Het werd een heel fijne voormiddag waarin we met volle teugen konden genieten van het leuke van de winter. Zelfs het eten van een koek in een verwarmd zaaltje, kon voor de meeste kleuters niet snel genoeg gaan. Dapper trotseerden ze daarna weer de barre kou van de ijsvlakte !
Nogmaals bedankt aan alle mama's, papa's, en grootouders die ons veilig en wel naar de ijspiste brachten en daarna terug naar school. Zonder uw hulp, zouden we dergelijke uitstapjes niet kunnen doen !!0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB