dinsdag 20 december 2016

Ketnet Koekenbak tvv Jassper VZW

Op maandag 19 december bakten we de hele namiddag koekjes.  De juf en meester bakten ze in de oven tot heel laat in de avond.
Op dinsdagnamiddag mochten we eerst eens proeven van onze zelfgemaakte koekjes.  Wat waren ze heerlijk.
We vulden daarna de zakjes met de koekjes in de klas en we maakten ons kraampje klaar. Om 15u45 gingen we naar buiten om zes te verkopen aan de ouders die reeds stonden te wachten aan de poort.
We verkochten maar liefst iets meer dan 100 zakjes. We hebben nog wat voorraad en verkopen er de komende dagen nog.  Je kan ons kraampje vinden aan de ingang van de eetzaal.  Dit op woensdagmiddag, donderdagavond en vrijdagavond zolang de voorraad strekt.
Alvast bedankt voor jullie steun en centjes!

We verkopen de koekjes ten voordele van Jassper VZW. Dat is een Harelbeekse VZW die kampen organiseert voor kinderen met autisme.  Er kwamen ook een aantal mensen van die VZW helpen op maandagnamiddag om de koekjes te bakken.


0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB