dinsdag 22 november 2016

Grootouders op bezoek in het eerste leerjaar

De kinderen van het eerste leerjaar hebben deze namiddag bezoek gekregen van de grootouders.  Ze kwamen samen met ons spelletjes van vroeger spelen.  We speelden samen enkele leuke volksspelen,  ganzenbord, memory, paardjesspel, kaartspel, dammen, ... .  De grootouders mochten ook samen met hun (b)engel eens proeven van de turnles bij juf Tine.  Daar stond een conditieparcours klaar waarbij de kinderen hun oma of opa konden uitdagen om mee te doen.  Heel wat oma's en opa's deden gezwind mee.  Anderen keken met een brede glimlach toe.
Na de speeltijd genoten de grootouders van een lekker kopje koffie met een taartje.  Ook de kinderen genoten met volle teugen.
Wij vonden het alvast heel gezellig en heel leuk.  Hopelijk vonden de oma's en opa's dat ook.
Veel kijkplezier!


0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB