maandag 21 november 2016

De leesmicrobes

Al enkele weken hangen er foto’s rond op school met eigenaardige wezens. Wie zijn ze? Wat doen ze? Waarom zijn ze hier? 

Afgelopen vrijdag heeft de school kunnen kennismaken met de leesmicrobes. Zij houden heel erg veel van lezen, maar de laatste tijd voelen ze zich heel ziek! Er wordt niet veel meer gelezen en daardoor gaat de gezondheid van de leesmicrobes achteruit.

Wat kunnen wij daar tegen doen? Voorlezen natuurlijk! Als we allemaal meer lezen, zullen de leesmicrobes zich misschien beter voelen. Wij hopen dat het zal helpen! Jullie ook?0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive