donderdag 20 oktober 2016

Bosklas dag 4

Na een rustige nacht was (bijna) iedereen weer monter en fris om er weer vol voor te gaan. Terwijl het zesde leerjaar dit keer leerde te overleven in het bos zoals de dieren, losten de vijfdeklassers een diefstal van Keltische voorwerpen uit de Lork op . Ze mogen zich nu officieel Keltofielen noemen.
Serge, de baas van de Lork, was zo  tevreden dat hij beloofde om ons morgen frietjes met barbecueworst te serveren. Het water komt ons nu al in de mond.
In de namiddag trokken we erop uit, gewapend met kompas en I-pad. Het kompas moest ons de weg tonen ; de I-pad gaf ons de instructies en vragen die dienden opgelost te worden. De meeste groepjes vonden moeiteloos hun weg en  antwoorden op de vragen. Anderen waren wel eens het noorden kwijt en .... één enkel groepje was niet alleen het noorden kwijt maar ook het zuiden, westen en oosten. Maar al onze duifjes raakten veilig en wel weer in de Lork.
En hoe kunnen we de laatste avond beter afsluiten dan met onze bonte avond. Dansjes, toneelstukjes, mopjes en zang werden opgevoerd. En als slot van de avond dansten we de ziel uit ons lijf. Wat een ambiance !!!!!!

1 opmerking :

  1. Bedankt aan iedereen! Louie heeft een superweek achter de rug! Eentje om niet te vergeten en zo te zien aan de foto's zal het hij niet alleen zijn. Bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB