dinsdag 18 oktober 2016

Bosklas dag 2

Hier wat bosnieuws vanuit Kemmel. Na een heerlijk avondspel (met dank aan het oudercomité) en een rustige nacht waren we weer fris en monter voor een nieuw avontuur. Het zesde leerjaar loste de 'Keltische queeste' op. De leerlingen van het vijfde leerjaar gingen het bos in om met een gids te leren 'overleven in het bos'. In de namiddag werden de leerlingen 'dankzij' het slechte weer verwend. Ze werden met 'taxi's naar Bayernwald gebracht waar ze in Duitse loopgraven konden lopen. Vanavond was juf Tine te gast. Ze presenteerde een spetterende quiz ( dank je wel Tine) waarbij de kennis van de leerlingen op de proef werd gesteld. Morgen trekken we naar Ieper en Zonnebeke. Meer nieuws daarover zie en lees je morgen wel. Iedereen stelt het opperbest. Geen zieken of gekwetsten. Nu en dan heeft er wel eens iemand heimwee naar mama of papa maar dat is telkens snel vergeten. Vele bosgroetjes !

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB