dinsdag 18 oktober 2016

Bosklas dag 2

Hier wat bosnieuws vanuit Kemmel. Na een heerlijk avondspel (met dank aan het oudercomité) en een rustige nacht waren we weer fris en monter voor een nieuw avontuur. Het zesde leerjaar loste de 'Keltische queeste' op. De leerlingen van het vijfde leerjaar gingen het bos in om met een gids te leren 'overleven in het bos'. In de namiddag werden de leerlingen 'dankzij' het slechte weer verwend. Ze werden met 'taxi's naar Bayernwald gebracht waar ze in Duitse loopgraven konden lopen. Vanavond was juf Tine te gast. Ze presenteerde een spetterende quiz ( dank je wel Tine) waarbij de kennis van de leerlingen op de proef werd gesteld. Morgen trekken we naar Ieper en Zonnebeke. Meer nieuws daarover zie en lees je morgen wel. Iedereen stelt het opperbest. Geen zieken of gekwetsten. Nu en dan heeft er wel eens iemand heimwee naar mama of papa maar dat is telkens snel vergeten. Vele bosgroetjes !

0 reacties :

OPB 2019

KALENDER

SCHOOLMENU

INSCHRIJVINGEN SCHOOLJAAR 2018-2019

De voorrangsperiode voor broers en/of zussen alsook kinderen personeel van het geboortejaar 2016, is gestart op maandag 6 november 2017. Inschrijvingen kunnen enkel plaats vinden na telefonische afspraak met het secretariaat of de directie.

Kinderen van dit geboortejaar die niet van deze voorrangsperiode genieten, kunnen pas ingeschreven worden vanaf de eerste schooldag van maart. Onze inschrijvingen starten op maandag 5 maart 2018, vanaf 8u00. Hiervoor wordt er ook best een afspraak gemaakt met het secretariaat of de directie. Er is ook nog een info-avond op dinsdag 6 februari 2018 van 17u30 tot 19u30.

ZOEKEN

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive