dinsdag 14 juni 2016

Sporten en spelen

Op maandag 13 juni trokken de jongste kleuters op schoolreis. De ideale gelegenheid om er met de oudste kleuters ook een speciaal dagje van te maken. De voormiddag stond in het teken van 'sporten en bewegen, fit en gezond'. We begonnen de dag met een bewegingslied. Daarna werden de kleuters verdeeld in 4 groepen. Via een doorschuifsysteem werd er telkens op een andere plaats gespeeld en gesport. De voormiddag werd afgesloten met een gezamenlijk dansje waarbij we een 'waterdruppel' over ons lichaam lieten bewegen.
In de namiddag trokken we naar de speeltuin aan de sporthalle. Daar konden de kinderen naar hartelust klauteren, springen, rollen, sluipen, schommelen, klimmen...


0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB