donderdag 31 maart 2016

Speedlezen

Na het pingponglezen en het kiezen van boekjes uit beide klassen was het ook eens tijd voor 'speedlezen'. De kinderen gaan per 2 zitten in 2 verschillende rijen en kiezen allebei een pagina uit hun leesboek. Het ene kind begint met het lezen van de eerste zin van zijn of haar pagina, daarna leest het andere kind de eerste zin van zijn of haar pagina. Dat zorgt voor grappige situaties want de ene zin past niet bij de andere, het wordt een grappig verhaal! Na enkele minuten gaat er een belletje en moet de buitenste rand van de rijen opschuiven naar het volgende kind van de binnenrand tot we helemaal rond zijn. Hilarisch maar wel intens om te onthouden waar we precies zitten op onze pagina. Voor de eerste keer hebben ze dat echt super goed gedaan!


0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB