donderdag 31 maart 2016

Speedlezen

Na het pingponglezen en het kiezen van boekjes uit beide klassen was het ook eens tijd voor 'speedlezen'. De kinderen gaan per 2 zitten in 2 verschillende rijen en kiezen allebei een pagina uit hun leesboek. Het ene kind begint met het lezen van de eerste zin van zijn of haar pagina, daarna leest het andere kind de eerste zin van zijn of haar pagina. Dat zorgt voor grappige situaties want de ene zin past niet bij de andere, het wordt een grappig verhaal! Na enkele minuten gaat er een belletje en moet de buitenste rand van de rijen opschuiven naar het volgende kind van de binnenrand tot we helemaal rond zijn. Hilarisch maar wel intens om te onthouden waar we precies zitten op onze pagina. Voor de eerste keer hebben ze dat echt super goed gedaan!


0 reacties :

Jaarthema 2019-2020

Jaarthema 2019-2020

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2020-2021

Inschrijvingen voor volgend schooljaar:

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2018 die niet van de voorrangsperiode konden genieten, is gestart op maandag 2 maart 2020 om 8u00 stipt.

AANDACHT: omwille van de Corona-maatregelen kunnen inschrijvingen nu enkel via mail doorgegeven worden (info@vbsheilighart.be). U ontvangt daarna een e-mail met de gegevens die we hiervoor nodig hebben. Het ondertekenen van de documenten volgt later.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be