maandag 29 februari 2016

Wij zijn piraten!

Vorige week donderdag leerden we voor het eerst het woordje 'schip' lezen. Vandaag werden we ingeleid in de wereld van de echte piraten! We leerden eerst het liedje 'wij zijn piraten van de zee'. Daarna vertelden we wat we al wisten over piraten om daarna naar een filmpje te kijken waarbij enkele kindjes een echte piratenboot bezochten. We kregen een echte kleur-knip-plak-plaat en leerden woordjes lezen over de piraten en ze op de juiste plaats kleven, om daarna de prent in te kleuren. Als afsluiter keken we naar een echte korte piratenfilm van Playmobil. Wauw! Wat een fantastische wereld van de piraten!


0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB