dinsdag 1 december 2015

Spelen met het speelgoed, gekregen van de Sint

Na het bezoek van de Sint was het in de namiddag tijd voor het uittesten van het gekregen speelgoed. Juf legde eerst alles goed uit om daarna in 4 groepjes aan de slag te gaan. We speelden Rummikub junior om nog beter te kunnen tellen van en tot 10, MimiQ: een soort van kwartet maar dan met 3 kaarten waarbij we niets mochten vragen, alleen uitbeelden welke kaart we nodig hadden, we puzzelden in een boek van prinsessen, leerden om het vlugst 5, 10 of 15 verschillen op een kaart zoeken en mochten in de nieuwe leesboekjes lezen van Suske en Wiske en andere figuren. Wat een speelpret! We kregen ook nog het spelletje 'Miss Kipik' maar de Sint was vergeten batterijen bij te geven dus dat moeten we een andere keer uitproberen. Donderdag testen we de spelletjes van 1LA uit, woehoe!


0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB