dinsdag 1 december 2015

Sintkeuze muzische vorming klasdoorbrekend

Voor de wekelijkse klasdoorbrekende muzische vorming in het 1e en het 2e leerjaar, mochten de kinderen voor het eerst 2 van 4 activiteiten kiezen die ze graag zouden willen doen. Ze konden kiezen uit een 'Pietcasso' bij juf Sophie, een kamertje van een stoomboot bij juf Heleen, hun eigen foto omtoveren tot een echte zwarte piet bij meester Steff of een licht en donkerkunstwerk waarbij Sint en Piet op de daken lopen in de nacht bij juf Inez. Vorige vrijdag ging de eerste Sintkeuze door. Hieronder sfeerfoto's van de namiddag bij juf Inez in de klas. De leerlingen bekeken aandachtig foto's van de lucht en huizen van dichterbij en gingen daarna aan de slag. Ze schilderden de lucht met verschillende kleuren en motieven, tekenden huizen en dan vooral hun daken en ramen op zwart papier, knipten de ramen en de daken uit, kleefden er geel (licht) papier tegenaan en kleefden hun werkje op de geverfde lucht, om daarna Sint en Piet er nog ergens bij te kleven. Poehoe wat een werk!

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB