maandag 23 november 2015

Voorleesweek

Van 21 tot 29 november 2015 is het weer tijd voor de voorleesweek. Daarom krijgen de kinderen vanaf vandaag de kans om 's middags om 11u45 (voor de boterhameters) en om 13u (voor de warmeters en thuisetertjes) te gaan luisteren naar een verhaal voorgelezen door het 5e of het 6e leerjaar. De kinderen die dit wensten konden zich vorige week daarvoor inschrijven bij de juf of meester van de klas. Maar daar blijft het niet bij. Iedere klas probeert ook dagelijks een paar minuten te luisteren naar een verhaal dat de juf of een medeleerling voorleest uit een (voor)leesboek. Zo lazen we vandaag in het 1e leerjaar het boek 'de spiekpietjes' voor om ons nieuwe klasvriendje beter te leren kennen. Wij geven alvast het goede voorbeeld, doen jullie mee mama en papa?

Wil je wat meer te weten komen over het voorleesinitiatief en wat daarrond allemaal te doen is?
Klik op de onderstaande link en je komt op de website van de voorleesweek. Veel leesplezier!http://www.voorlezen.be/

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB