maandag 23 november 2015

Pietencircuit

De Sint is alweer in het land en zijn zwarte pieten natuurlijk ook. Afgelopen vrijdag mochten de leerlingen van het 1e en het 2e leerjaar zelf aan de lijve ondervinden wat het is om een zwarte piet te zijn. Juf Heleen legde het hele circuit met handen en voeten uit. Daarna klauterden ze overal op, sprongen en stuiterden van hier naar daar, kropen onder donkere tunnels, gooiden en mikten voorwerpen in een 'goal' alsof hun leven ervan afhing en kleurden tekeningen voor de Sint. Als afsluiter kregen ze een echt 'zwarte pieten diploma'. Poehoe! Wat een vermoeiend klusje, maar ze hebben er zeker en vast van genoten. Kijkt u zelf maar alvast naar de beeld van 1LB.


0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB