vrijdag 13 november 2015

Maandopening november

Vanmorgen verzamelden we allemaal in de turnzaal want ROB DE ROBOT was op bezoek! Hij kwam kijken of we allemaal wel nog lief zijn voor elkaar. De klas van meester Steff toonde wat we de hele maand hebben gedaan als er iets gebeurde in de klas of op de speelplaats. ROB DE ROBOT was heel tevreden tot juf Lindsy heel onbeleefd tegen juf Ilse vroeg of ze haar jas kon dichtdoen en haar koekje kon openmaken. Dat vond ROB helemaal niet leuk! Hij wil dat iedereen beleefd is en vertelde ons dat op zijn planeet ze elkaar heel speciaal groeten. Zoals wij 's morgens 'goeiemorgen' wensen doen zij een vingertikje. Onze school wordt deze maand een klein beetje een robotschool en we proberen elkaar op de speelplaats dan ook te begroeten met ons vingertikje. Dankuwel ROB om ons dat te laten zien en hopelijk weet je nu wat beleefd zijn is. Wij denken er deze maand zeker eens wat meer aan als we iets willen zeggen of vragen. Tot december lieve ROBOT!


0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB