donderdag 8 oktober 2015

Naar de markt !

Vandaag, donderdag gingen wij met de oudste kleuters naar de markt ! In de klas werken wij namelijk rond het thema " Naar de markt ". Het was druk op de markt ! We deden een lange wandeling om alle kramen eens van dichtbij te bekijken. Zoveel verschillende dingen die je op de markt kan kopen ! Er kwam geen einde aan... Zelf mochten we ook iets kopen. Michelle mocht lekkere eierkoeken kopen die we dan ook mochten proeven. Mmmmmm.... Issei kocht wortelen, Oona twee stukken prei en Lieze een tros tomaten. Nio nam de betaling voor zijn rekening ! Morgen kunnen we nu weer aan de slag. We maken lekkere groentesoep !!! Of deze lekker zal zijn, laten wij jullie nog wel weten !!!

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB