donderdag 24 september 2015

Verkeersdag in Harelbeke

Op dinsdag 22 september verzamelden heel wat scholen uit Harelbeke aan het sportstadion. Het ACV had voor hen een hele verkeersdag in elkaar gestoken. Zo leerden ze o.a. de gevaren van de 'dode hoek' kennen. Ook werd hun fiets door de politie gecontroleerd. Daarna werd getoond hoe je een fietsband verwisseld. In de tent van het Rode Kruis konden ze een verband leren leggen bij elkaar. 's Middags werd een picknick verorberd in het VTI. In de namiddag konden ze in het verkeerspark hun kennis van de verkeersborden al fietsend bewijzen. Hun behendigheid op de fiets werd ook op de proef gesteld. Leuk en spannend was zeker de wedstrijd 'op rollen'. Ze fietsten hun longen uit hun lijf om als eerste de finish op het bord te bereiken. Tenslotte had de politie nog enkele waardevolle tips in huis om zich als fietser en voetganger veilig in het verkeer te begeven. Ook als speelde het weer voor spelbreker, het was een leuke en leerrijke dag.

0 reacties :

MOEDERDAGPAKKET: online bestelling.

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB