dinsdag 29 september 2015

Al die tanden!

Na het proeven van verschillende smaken en het bekijken van de botten, het hart, de spieren en de longen, bekeken we in het eerste leerjaar vandaag onze tanden van wat dichterbij. Een filmpje leerde ons de verschillende soorten tanden en waarvoor ze dienst doen. Daarna gingen we opzoek naar de verschillende soorten tanden in elkaars mond. Dat was wel even wennen om zo in elkaars mond te kijken. We kregen een tandenlotto waarbij we de verschillende tanden in een ander kleur moesten kleuren om ze vervolgens uit te knippen. In groepjes speelden we het spel waarbij we een tand moesten trekken uit een doosje en die dan op de juiste plaats moesten kleven. Wat een pret! Gelukkig is de papieren mond van iedereen vol tanden geraakt, oef!0 reacties :

MOEDERDAGPAKKET: online bestelling.

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB