zondag 1 februari 2015

Sneeuwpret

Verrassing! Vrijdagmorgen had het gesneeuwd! Weliswaar geen dik sneeuwtapijt van 10cm maar toch voldoende om er eventjes van te genieten. En dat hebben we ook gedaan. Sneeuwballen, voetafdrukken (waarbij de sneeuw zo lekker kraakt onder je laarzen) en sneeuwengeltjes maken: het lukte allemaal. De sneeuw was van prima kwaliteit want de kleuters konden zelfs een sneeuwman maken! Natuurlijk moesten hiervoor de krachten gebundeld worden, want zo'n reuzegrote sneeuwbal was best wel zwaar! Hij werd 'Louis' gedoopt en was blij dat hij ook op de foto mocht! En daarna vlug naar binnen, want na een uurtje kregen we het toch wat koud. Maar dat hoort er natuurlijk ook bij!

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB