donderdag 26 februari 2015

Marktbezoek en tomatensoep in het tweede leerjaar!

Wat een fijne dag! Het tweede leerjaar leerde al een tijdje over de markt. Vandaag was het dan eindelijk zo ver... Een bezoek aan de wekelijkse markt in Harelbeke. We gingen eerst samen met meester Steff en juf Ilse op verkenning. Daarna mochten we per twee onze eigen boodschappen doen! Wel zwaar zo met al die zakken zeulen. We kochten ook heel wat groentjes zoals prei, tomaten, ... Daarna mochten we enkele vragen stellen aan de vriendelijke marktkramers. In de namiddag hebben we tomatensoep gemaakt. Heel leuk om onze groentjes van 's morgens zelf te mogen schillen, snijden, spoelen, ... De tomatensoep heeft ons erg gesmaakt! Het was heerlijk! Kijk maar eens naar onze foto's...

Groetjes,
(b)engeltjes van het tweede

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB