maandag 16 februari 2015

ALLEMAAL HOEDEN !

Tijdens de carnavalperiode werkten wij in de Dolfijntjesklas rond "HOEDEN" ! De kleuters brachten heel wat hoeden of andere hoofddeksels mee naar de klas : ridderhelmen, fietshelmen, kaboutermuts, narrenmuts, cowboyhoed, piratenhoed, kroontjes, bolhoeden, feesthoedjes, heksenhoeden, toverhoed,... De hoedenwinkel werd al vlug gevuld !!! Er werden modeshows georganiseerd, spelletjes gespeeld,... maar vooral werd er veel werk gemaakt van het creëren van een eigen hoed naar keuze ! De kleuters van de tweede klas startten met een kartonnen cirkel als basis en konden naar eigen smaak een hoed naar keuze maken ! De kleuters van de derde klas startten met een hoed uit kippengaas ! Daar konden heel wat spulletjes aan vastgemaakt worden ! De weeftechniek hadden de meesten al rap onder de knie en de resultaten mogen er zijn !!! Bewijs te zien op de slotmodeshow ! Kijk maar...

0 reacties :

Jaarthema 2019-2020

Jaarthema 2019-2020

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2020-2021

Inschrijvingen voor volgend schooljaar:

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2018 die niet van de voorrangsperiode konden genieten, is gestart op maandag 2 maart 2020 om 8u00 stipt.

AANDACHT: omwille van de Corona-maatregelen kunnen inschrijvingen nu enkel via mail doorgegeven worden (info@vbsheilighart.be). U ontvangt daarna een e-mail met de gegevens die we hiervoor nodig hebben. Het ondertekenen van de documenten volgt later.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be