maandag 16 februari 2015

ALLEMAAL HOEDEN !

Tijdens de carnavalperiode werkten wij in de Dolfijntjesklas rond "HOEDEN" ! De kleuters brachten heel wat hoeden of andere hoofddeksels mee naar de klas : ridderhelmen, fietshelmen, kaboutermuts, narrenmuts, cowboyhoed, piratenhoed, kroontjes, bolhoeden, feesthoedjes, heksenhoeden, toverhoed,... De hoedenwinkel werd al vlug gevuld !!! Er werden modeshows georganiseerd, spelletjes gespeeld,... maar vooral werd er veel werk gemaakt van het creëren van een eigen hoed naar keuze ! De kleuters van de tweede klas startten met een kartonnen cirkel als basis en konden naar eigen smaak een hoed naar keuze maken ! De kleuters van de derde klas startten met een hoed uit kippengaas ! Daar konden heel wat spulletjes aan vastgemaakt worden ! De weeftechniek hadden de meesten al rap onder de knie en de resultaten mogen er zijn !!! Bewijs te zien op de slotmodeshow ! Kijk maar...

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB