dinsdag 14 oktober 2014

Nieuws uit de Lork

Hallo thuisfront Hier zijn we weer met onze belevenissen vanuit Kemmel. Het was weer een buitengewoon plezante en avontuurlijke dag. Na een stevig ontbijt trok het vijfde leerjaar er op uit met een gids om te leren over 't leven in het bos. Het was niet alleen luisteren maar al onze zintuigen moesten gebruikt worden om te kunnen overleven in het bos. Het zesde leerjaar leefde zich in als echte Kelten en slaagden erin om via allerlei opdrachten de codes te ontcijferen van de schatkist. In de namiddag trokken we in groepjes en met behulp van een stafkaart trokken ze naar Bayernwald. Daar zagen ze een heel loopgravencomplex van de Duitsers in de Eerste Wereldoorlog. Gelukkig konden ze rekenen op enkele taxi's die hen een eind verder brachten. Juf Tine, onze sportjuf, sloot deze superdag af met een spannende quiz. Onze kinderen stellen het allemaal zeer goed en amuseren zich kostelijk. Vele groeten van ons allemaal en tot morgen.

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB