dinsdag 14 oktober 2014

Herfst in het bos

De herfst is nu volop begonnen en dus trokken we naar het bos. De kleuters vonden het heerlijk om tussen de dorre bladeren en droge takken te lopen. We zagen allerlei paddenstoeltjes die we met bewondering bekeken maar netjes lieten staan. Er waren afgezaagde boomstammen begroeid met mos, die wel leken op kabouterstoeltjes! Maar jammer genoeg zagen we ook veel afval door mensen weggegooid en achtergelaten! Er was heel wat wind, veel modder, af en toe een paar druppeltjes... echt een typisch herfstweertje dus! Na een deugddoende wandeling, genoten we nog gezellig van een tussendoortje zodat we uitgerust en weer op krachten, de terugweg naar school konden aanvatten.

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB