maandag 9 juni 2014

We zijn op schoolreis geweest !

Met de bus op schoolreis; eerst naar 'De Sierk' en daarna naar het strand! Zo stond de dag gepland. En het werd een onvergetelijke dag! We vertrokken met goed humeur en met de regen richting 'De Haan'. De regen verdween, het goed humeur werd super goed humeur, want wat een ontvangst kregen we in 'De Sierk'! De circusdirecteur verwelkomde ons in de grote tent en onmiddellijk zaten we in de juiste sfeer. In 'De Sierk' draait alles rond het circus. In tentjes, hutjes, woonwagens, en in open lucht, konden de kleuters kennis maken met allerlei circusvaardigheden. De kleuters tuimelden, kropen, klommen....werkelijk van de ene verbazing in de andere. Zo was er de apenkooi, de leeuwenkooi, de slangentunnel, de acrobatentent, de woonwagen van de circusdirecteur, het 'repetitiekot' van het orkest, trampolines, een doolhof... Na de picknick werden we met de bus tot aan het strand gebracht. De strakke wind trok aan ons haar, en het zand stoof om onze oren en prikte in onze blote benen! Maar dat kon ons niet deren. Schoenen uit, broek oprollen en pootje baden, daarvoor waren de meeste kleuters wel te vinden. Na een lekker ijsje begon de zoektocht naar de eigen spullen, rugzakjes, schoenen... en ging het terug huiswaarts. Het was een prachtige dag!!

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB