maandag 16 juni 2014

Op schoolreis naar de kinderboerderij!

Na een rit op de bus kwamen we aan op de kinderboerderij! Daar waren de twee boerinnen op zoek naar de boer. Samen hielpen we mee zoeken, maar nergens was boer Piet te vinden. Dus zat er niets anders op, de kleuters mochten de boerinnen helpen op de boerderij. Zo konden ze de verschillende dieren voederen: paarden, geiten, varkens, kippen, konijnen,... Met een schop en een kruiwagen hebben ze ook het stro opgeruimd, want de boer had het niet netjes achter gelaten! Op het einde vonden we de boer. Die lag te slapen bij de konijnen. Booeeeeer!! Booeeeer! Jaja, boer Piet kwam wakker en hij heeft alle kindjes een stempel gegeven voor al hun werk. Het was een super leuke schoolreis!

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB