maandag 2 juni 2014

Ju, paardje, ju !!

Enkele weken geleden, gingen de kleuters samen met juf Melissa op bezoek naar de manege. De ervaren gids, juf Elien die daar kind aan huis is, gaf ons een rondleiding langs de boxen met paarden. Ze toonde ons hoe je een paard moet borstelen en opzadelen. Iedereen was onmiddellijk enthousiast om het te proberen. Of neen, toch niet iedereen. Lars keek liever vanop afstand toe, want hij vond het toch maar niets. Endrit daarentegen was niet bij de dieren weg te slaan. Hij heeft duidelijk zijn lievelingsdier ontdekt! De kinderen konden zelf ook over de balkjes springen en een ritje maken op een pony. Maar veiligheid boven alles; dus eerst een toque opzetten! En ja hoor....ook Lars wou het proberen. En hij vond het superleuk!

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB