donderdag 22 mei 2014

Vroem vroem, rijd je mee?


 We starten het thema met een uitstap rond de school. We namen het verkeer waar, de verkeersborden, lijnen langs de weg,... Met het mooie weer konden we ook even stoppen aan het speelplein in het park ! De gele bijtjes knutselden een auto, vliegtuig of vrachtwagen. De blauwe bijtjes leerden een auto schilderen. We speelden met de auto's in de klas maar ook op de speelplaats. Met krijt maakten we een eigen weg voor onze speelgoedwagens. We gingen ook op stap om mensen van de school blij te maken. De kleuters kozen zelf een juf of meester uit en maakten de persoon blij met een zoen, een knuffel, een kriebel,... We sorteerden auto's, zongen liedjes , luisterden naar verhalen en nog zoveel meer deden we in deze boeiende verkeersweek!

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB