woensdag 26 maart 2014

We gaan naar China!

Vorige week werd het thema "China" uitgewerkt in onze klas. Daar we een Chinees Qile in onze klas hebben was dit dubbel zo leuk. We maakten kennis met de verschillen tussen de mensen van China en bij ons, de gewoontes, de kledij... We gingen ook op stap naar het Chinees restaurant "Citywok" te Harelbeke.
Daar werden we heel goed ontvangen door de mama van Qile, we mochten wandelen door het restaurant, een kijkje nemen naar het typische Chinese eten, de versieringen, mochten chinese tekens zoeken....
Dinsdag kon de hele school genieten van de lekkere kroepoek van Citywok, nog eens hartelijk dank daarvoor!!
In de klas knutselden we hoedjes, waaiers, lampionnetjes, draken...die jullie konden bewonderen op de tentoonstelling.We maakten ook rijst klaar in de klas en konden oefenen met de stokjes, de ene kleuter vond dit iets gemakkelijk dan de ander.
Geniet van de foto's...

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB