maandag 24 maart 2014

Projectweek: Namibië

Namibië! Dat is het land waar wij vorige week heel veel over geleerd hebben. We keken naar een filmreportage, maakten vriendschapsbandjes zoals de kinderen daar vaak doen, leerden over het land en de vlag. We luisterden naar het volkslied en boetseerden olifanten, we mochten wandelen met een mand op ons hoofd en beschilderden ons gezicht zoals de Himba's dat doen. We leerden over de kleurrijke kledij en de pruiken die ze in Namibië dragen. We betaalden met echte Namibische dollars en ontwierpen onze eigen Namibische postzegel. We spreken nu zelfs de plaatselijke taal! Het was super! Kijk maar naar onze foto's...

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB