donderdag 6 maart 2014

Op zoek naar de kroon van de prinses!

Bij het binnenkomen in de klas lag er een brief klaar voor de kleuters. Een brief van prinses Fiona! Ze was haar kroon gestolen en vroeg de bijtjes om hulp. Elke dag moesten de kinderen een opdracht doen om 4 kroontjes te verzamelen. Dansen als een prins en prinses, het prinsessenlied zingen, met een blinddoek de kikker kussen en een hoge toren bouwen met blokken. Wanneer ze in alle 4 de opdrachten geslaagd waren, gingen we op zoek naar de kroon! We kregen wel een tip: een foto van de turnzaal. Met vol enthousiasme gingen we gaan kijken maar...  er lag een foto i.p.v. de kroon! Na enkele foto's vonden we uiteindelijk de kroon voor prinses Fiona.
De prinses was zo blij dat ze voor de bijtjes een verrassing had voorzien:Papa Chico!

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB