woensdag 19 maart 2014

Naar de brillenwinkel !

Tijdens de stage van Juf.Marlot werkten wij rond het thema " BRILLEN ". Op donderdagnamiddag brachten wij een bezoekje aan " Opticien Devrieze ". De mama van Jules toonde ons wat er gebeurt als iemand een bril komt kopen ! Eerst worden de ogen uitgemeten en mag de persoon een aantal leesoefeningen doen. Op die manier kan Jules' mama weten welke glaasjes er in de bril moeten. Daarna mag de persoon een bril kiezen. Dat wordt wel moeilijk, want in de winkel zijn wel honderden verschillende modellen te vinden. Moelijk om te kiezen ! Als de keuze gemaakt is, kunnen de glaasjes in de bril gestopt worden. Maar eerst moeten deze op de juiste maat geslepen worden. Ook daarvoor wordt een speciale machine gebruikt ! Ziezo, de bril is klaar !!! Het werd een heel toffe en leerrijke namiddag ! DANK JE WEL VOOR HET BEZOEK !!!


0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB