maandag 17 maart 2014

Leuke brillen!

Vorige week deed juf Cloë stage in onze klas, onze winkel veranderde in een echte brillenwinkel.We mochten zelf brillen knutselen naar keuze. Een bezoek aan de opticien Devriese was voor ons een verrijking, de juf werd uitverkoren om enkele oogtesten te ondergaan en de kleuters mochten dan samen met de opticien de passende bril kiezen. En of er werd gelachen...? We konden ook eens zien hoe de glazen werden gemaakt om in de montuur te passen.Er werd ook uitgelegd wat er verschillend is tussen een montuur van metaal of van kunststof.Een bril met een metalen montuur heeft "neusjes", dus welke bril dragen Catalina,Wout Simoens en Jasleen? Juf Cloë bracht ook heel veel verschillende brillen mee naar de klas, een duikbril, werkersbril,zonnebril,skibril,3Dbril... En of ze werden uitgetest? Geniet maar van enkele sfeerbeelden...

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB