maandag 24 maart 2014

Een weekje LEGOLAND

Tijdens de projectweek gingen wij met de dolfijntjesklas naar LEGOLAND! Eerst en vooral keken wij waar de LEGO vandaan komt en waar deze gemaakt worden. We bekeken een filmpje van de LEGOfabriek en ook enkele filmpjes die volledig met LEGOblokjes gemaakt zijn. Thibaut is reeds naar LEGOland geweest en liet enkele foto's van zijn bezoek zien! In de klas schilderden wij vele eierdozen die als duploblokken werden gebruikt. We maakten het hoofd en de handen van een LEGOmannetje, maar we gingen vooral uitvoerig met LEGO aan de slag ! Vele modellen werden nagebouwd, torens en huizen werden gebouwd, we maakten reeksen volgens kleur, we speelden een gezelschapsspel met LEGO,... en nog veel meer ! Het werd een MEGA-LEGO-COOLE week !!!


0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB