vrijdag 7 februari 2014

Rollebollen in de klas + Samen met de vlinderklas spelen met rollend materiaal.


 Alles wat kan rollen mochten de kindjes meebrengen naar de klas om mee te spelen: wielen, auto's, ballen, ringen, buizen, ... We maakten een kunstwerk voor in de gang door de bal per twee te laten rollen over de tafel naar elkaar. ( blauwe bijtjes) De gele bijtjes maakten een kunstwerk voor aan het raam door de wielen te laten rollen in de verf. We oefenden ook de begrippen breed- smal in voor de blauwe bijen en dik en dun voor de gele bijen. Als relaxatie rolden de kindjes met een bal over verschillende lichaamsdelen. De gele bijtjes stempelden met gevulde ballonnen van zand, water, knikkers en knopen. We sorteerden materiaal van rollend en niet rollende voorwerpen. In de zaal mochten de bijtjes en vissen van de mat rollen en spelen met allerlei rollend materiaal.

0 reacties :

Jaarthema 2021-2022

Jaarthema 2021-2022

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB