vrijdag 31 januari 2014

Tomatensoep!

Omdat we leerden over de markt en groeten & fruit, bezochten we gisteren de wekelijkse markt. We kochten prei, selder, wortels, tomaatjes, aardappelen, uien, ... Van die lekkere groentjes hebben wij deze namiddag overheerlijke tomatensoep gemaakt. Met de hulp van oma's en mama's mochten we in groepjes onze eigen soep koken. We moesten groentjes schoonmaken, versnijden, aanstoven, koken, mixen, ... Na heel wat leuke ervaringen konden we dan van onze eigen tomatensoep proeven. Het was superlekker! Maar dan kwam de afwas natuurlijk nog... Gelukkig hielp iedereen mee. Nog een bloemetje om de lieve oma's en mama's te bedanken en onze keitoffe en leerrijke namiddag zat er op! Kijk maar mee naar onze foto's...

Groetjes van de (b)engeltjes van het tweede leerjaar en meester Steff


0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB