vrijdag 10 januari 2014

Ga je mee naar Papierland?

Een weekje vol papier in de klas! De blauwe bijtjes mochten een mannetje van papier maken van papierpap( = lijm en papieren zakdoekjes) , de gele bijtjes experimenteerden met crêpe papier en lijm waardoor er verschillende kleurtjes ontstonden. Daarvan maakte de juf een hoedje van papier! Er was ook een kniphoek waar ze in verschillende soorten papier (zilverpapier, karton, krant,...) konden knippen. We gingen ook naar de turnzaal om met kranten te spelen waarbij begrippen als onder, op, boven,... werden aangebracht. De huishoek veranderde in een papierhoek waar ze konden scheuren, gooien, rollen,...  We telden ook met hoeveel we op een stuk krantenpapier, papieren zakdoek, een strook crêpe papier, ... konden staan. Kortom, Papierland was een leuk en speels land!0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB