zondag 19 januari 2014

3,2,1,0.....daar gaat de raket!

We werkten rond het thema 'De ruimte' Het begon met een verhaal over een mol die koste wat kost de maan wou hebben, maar moest toegeven dat die veel te ver weg is, ook al lijkt ze dichtbij. We maakten raketten, maanauto's, astronauten en ruimtetuigen. (Hiermee was het jongetje met de lange blauwe winterjas hier toevallig terecht gekomen. En ook al vond hij het hier wel fijn, hij miste toch wel heel erg zijn eigen mama en papa. Gelukkig kwamen ze hem terug ophalen) Met de telescoop werd in de verte getuurd, en in de zandbak werd een maanlandschap gecreëerd. Als afsluiter werden de flesraketten van het 3de kleuter uitgetest. Veel kun je er op de foto niet van zien.... ze schoten dan ook razendsnel vooruit!

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB