donderdag 7 november 2013

Oriëntatieloop in de Gavers

Voor de wandelnamiddag trokken de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar naar de Gavers. Elk groepje was gewapend met een kaart en een kompas. In de Gavers moesten ze op zoek gaan naar paaltjes die op de kaart waren aangeduid. Door zich goed te oriënteren en de legende goed te gebruiken konden ze de paaltjes op het spoor komen. Bij elk paaltje is een knijper bevestigd. Daar namen ze een afdruk van zodat we konden controleren of ze het juiste paaltje gevonden hadden. Sommigen stormden van de ene paal naar de andere terwijl anderen wel eens terug op de juiste weg moesten gezet worden. Hoe sneller, hoe meer punten er werden verdiend voor 'sportieve klas.' Een hele leuke activiteit !

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB