vrijdag 18 oktober 2013

Wat valt daar van de boom?

We hebben ons thema gestart met een uitstap naar het park. Daar verzamelden we allerlei herfstmateriaal : noten, blaadjes, takken, ... Terug in de klas sorteerden we onze schatten om hiermee een herfstwerkje van klei te maken. Op de speelweide gingen we op zoek naar kriebeldiertjes. We kwamen lieveheersbeestjes tegen, spinnen, regenworm, mieren, vliegen. Nadat we een huisje voor hen gemaakt hadden van aarde, takjes en bladeren namen we enkele diertjes mee in de klas. We bespraken ook welke dieren er leven in het bos, wat er veranderd in de herfst en nog veel meer... aan de hand van foto's, spelletjes, verhalen, poppenkast. We maakten ook een suikeregel van madeleine en chocoladestokjes mmmm!

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB