woensdag 9 oktober 2013

Vervolg huisdieren in de kikkerklas...

Na de hamster van Elize  bracht Wout Debommarez zijn 2 kikkers mee naar de klas. Wout kon mooi vertellen over de leefwijze van deze kikkers en gaf een demonstratie bij het voederen van de kikkers.
Vandaag kwam de hond van Wout Simoens in onze klas. Het beestje had nog nooit zoveel aandacht gekregen en was dolgelukkig toen de kleuters om beurt hem mochten aaien. Hij luisterde goed naar zijn baas en zat neer op bevel, hij kon ook een pootje geven. Wout mocht even demonstreren hoe zijn hond een zoentje kon geven. Enkele kleuters volgden alles van op een afstand en waagden het niet echt om de hond even te aaien. Dank je wel aan de mama en papa van beide kleuters om hun huisdier mee te brengen. De kleuters vroegen zich af welk dier er morgen komt...?

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB