donderdag 10 oktober 2013

Shiva, de poes, in de kikkerklas.

Vandaag was onze laatste dier op bezoek, de poes van Wout en Laure. Shiva mocht de hele voormiddag in onze klas vertoeven. Ze was superlief en vertoefde rustig tussen de kleuters. De kleuters hebben de poes grondig kunnen waarnemen, Wout had haar eten meegebracht, we mochten haar borstelen wat ze heel leuk vond, ook spelen met de speelgoedmuis vond ze heel leuk.
Toen we in de kring zaten was het heel grappig dat Shiva in een hokje van onze kast kroop waarin de werkjes van de kleuters liggen  .En ze koos dan nog eerst voor het hokje met symbool de bloem van Laure wat zij natuurlijk super vond! Al gauw werden  stiften en papier uitgehaald om poezen te tekenen in de tekenhoek. En de resultaten mochten er best zijn!
Bedankt, mama van Wout en Laure, omdat je de poes met heel de uitzet wou verhuizen naar de klas

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB