maandag 28 oktober 2013

De bakker

Donderdag 17 oktober gingen we met het eerste leerjaar op stap. We mochten naar bakkerij "Pattientje". Daar konden we een kijkje nemen achter de schermen. Wij gebruikten in de klas een miniklopper om het deeg te mengen, maar bakker Tony had een reuzengroot exemplaar. We mochten ook een kijkje nemen in de oven toen hij open was, dat was heel erg warm, maar gevuld met lekkere broodjes mmm! Met een soort schop stak de bakker de broodjes in de oven. Zo kan hij zijn handen niet verbranden en hoeft hij er niet broodje per broodje in te leggen. Aan het deeg van de broodjes mochten we eens voelen, wat was dat kleverig. Op de rekken lagen heel veel verschillende broodjes. Wat maakt de bakker veel! Na het bezoek werden we verwend met een van de broodjes: chocoladekoeken, boterkoeken, donuts, .... Smullen maar!

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB