maandag 10 juni 2013

Verkeersproef

Op 10 juni legden de leerlingen van het vijfde leerjaar hun praktische fietsproef af op de weg. Vooraf hadden ze al op school een fietsvaardigheidstest afgelegd. Enkel wie daarin slaagde kon de openbare weg op. Leerlingen van het secundair controleerden de leerlingen met een checklist terwijl enkele ouders instonden voor de veiligheid op de gevaarlijkste kruispunten. Eén voor één volgden ze de VERO-route waarbij ze correct moesten rechts- en linksaf slaan, een rotonde nemen, een weg kruisen en voorbij een geparkeerde wagen fietsen. En nu maar hopen dat er zoveel mogelijk leerlingen geslaagd zijn en hun fietsdiploma in ontvangst kunnen nemen. Met dank aan alle begeleiders.

0 reacties :

Jaarthema 2020-2021

Jaarthema 2020-2021

Verloren voorwerpen

Wij zijn een kraantjeswaterschool!

Inschrijvingen schooljaar 2021-2022

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

De inschrijvingsperiode voor kinderen van het geboortejaar 2019 die van de voorrangsperiode genieten, is reeds voorbij. De inschrijvingen staan vanaf 1 maart open voor iedereen. Gelieve langs te komen tijdens de schooluren of voorafgaand een afspraak te maken.

Inschrijvingen voor het huidig schooljaar (2020-2021): in verschillende klassen zijn er wachtlijsten!


Omdat we door de huidige coronamaatregelen geen rondleidingen mogen organiseren, kan je alvast hier een virtuele rondleiding krijgen.

KALENDER

Mogelijk gemaakt door Blogger.

SCHOOLMENU

Blog Archive

Schoolinfo

VBS Heilig Hart
Tuinstraat 21
8530 HARELBEKE
056 72 43 45
info@vbsheilighart.be
directie@vbsheilighart.be

CLB